Over Monique

Ik ben Monique Scheffer. Ik woon met veel plezier in Berkel en Rodenrijs, ben getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. Ik houd wandelen, fietsen, lekker eten, series kijken en leuke dingen doen met mijn familie en vrienden. Vanaf het moment dat mijn grote wens om moeder te worden in vervulling ging en mijn dochter geboren werd, ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de ontwikkeling van kinderen en in de communicatie tussen ouders en kinderen.

Op weg helpen
Ik zag ik om mij heen al jaren aan een groeiend aantal kinderen die niet lekker in hun vel zaten en soms gedrag laten zien waar het kind zelf of hun ouders zich geen raad mee weten. Gedurende een reorganisatie in de organisatie waar ik werkte kreeg ik de wens om van de gelegenheid gebruik te maken heel iets anders te gaan doen en mijn passie te volgen. Ik heb mij om laten scholen tot Kindercoach. Tijdens de opleiding ontstond de wens om een eigen praktijk te starten en in 2014 wat dit een feit. Mijn missie is om kinderen te helpen om hun zelfkennis te vergroten. Ik heb inmiddels al Ik heb al veel kinderen mogen helpen om op hun eigen wijze de sleutel naar hun schatkist te vinden zodat ze het daarna zelf weer kunnen.

Ervaring en opleidingen
Naast mijn persoonlijke ervaringen en ervaring als moeder ben ik gecertificeerd Kindercoach. Ik heb een basis (2013) en vervolg (2014) Kindercoachopleiding gevolgd. Ik heb al veel verdiepingstrainingen gevolgd en dat doe ik nog steeds regelmatig en met veel plezier. Ook neem ik deel aan een intervisiegroepen om mijn kennis en ervaringen te blijven ontwikkelen en delen.

SPELENDERWIJS je eigen KRACHT en TALENTEN ontdekken

Neem contact op of stuur mij een e-mail als je vragen hebt of een afspraak wilt maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.